oktober 14, 2024

Champagnefeest voor Team Stephex in San Miguel de Allende

Afgelopen weekend in San Miguel de Allende leverde Team Stephex een reeks uitstekende prestaties. Met Daniel Deusser, Zoé Conter en Emilie Conter die deelnamen aan verschillende CSI5* evenementen, was het een weekend vol spannende overwinningen, podiumplaatsen en feestelijkheden. Laten we eens terugblikken op een aantal hoogtepunten.

Daniel Deussers spectaculaire run

Het was een bijzonder succesvolle week voor Daniel Deusser, die de competitie van begin tot eind domineerde. Zijn zegetocht begon in het CSI5 1.50m*, waar Daniel met Otello De Guldenboom (Tobago Z x Caretino) een welverdiende 3e plaats behaalde. De concurrentie was hevig, maar Daniel’s precisie en vaardigheid hielden hem op het podium. Emilie Conter, die ook in dezelfde klasse reed, toonde een opmerkelijke vastberadenheid en sloot de top 10 af met Ocean Quality (Baltic VDL x Calato).

Het succes werd voortgezet op zaterdag, waar Daniel de overwinning opeiste in de CSI5 1.45m* met Bingo Ste Hermelle. Het duo reed een foutloze ronde, en de overwinning werd nog specialer gemaakt door Zoé Conter’s indrukwekkende 3e plaats met Tombola Z (Toulon x Dominard), die een Stephex podium compleet maakte.

Toen kwam het kroonmoment van het weekend: Daniel Deusser’s triomf in de CSI5 1.60m Grote Prijs*. Met Gangster v/h Noddevelt (Eldorado Van De Zeshoek TN x Alme) reed Daniel een verbluffende ronde en verzekerde zich met Gangster van zijn allereerste 5 ster Grand Prix overwinning. De champagne vloeide terwijl Daniel zijn dubbele overwinning vierde en nog een belangrijke prestatie aan zijn toch al indrukwekkende palmares toevoegde. Carlos Hank Guerreiro, die het Stephex referentiepaard H5 Origi Horta reed, behaalde een sterke 4e plaats in de Grand Prix, wat het een fantastisch resultaat maakte voor Stephex paarden over de hele linie.

Opmerkelijke prestaties van Emilie en Zoé Conter

Emilie Conter had ook een solide weekend met constante topprestaties. Naast haar 10e plaats in het 1.50m, droeg ze in belangrijke mate bij aan het succes van Team Stephex.

Zoé Conter had een bijzonder druk schema en liet de hele week een uitstekende vorm zien. Naast haar 3e plaats in het CSI5 1.45m met Tombola Z, verzekerde ze zich van verschillende topklasseringen met Loui LN. Het paar werd 7e in het 1.40m en 8e in een andere 1.45m wedstrijd, voordat ze een indrukwekkende 2e plaats behaalde in een laatste 1.45m proef.

Succes voor Stephex Referentie Paarden

Naast de Stephex ruiters genoten onze referentiepaarden ook van succes onder andere ruiters. Carlos Hank Guerreiro reed H5 Origi Horta naar een 5e plaats in het 1.40m, en later behaalden ze een fantastische 4e plaats in de prestigieuze CSI5 1.60m Grote Prijs.

Ondertussen leverden Lorenza Mena Rodriguez en Cullinan Z uitstekende rondes af, met een 11e plaats in het 1.35m en een indrukwekkende 2e plaats in het 1.40m.